Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

2ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού για παιδιά στο Μπεγουλάκι - Θεατρική Παράσταση

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ και το σωματείο «ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΕΝ ΠΛΩ» με τη στήριξη της ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και την ΔΕΠΑΠ, διοργανώνουν το 2ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού για τα παιδιά στην περιοχή μας.
Το παιχνίδι αυτό είναι ενταγμένο στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού των Παιδιών, θα περιλαμβάνει ερωτήσεις για την περιοχή μας, κατασκευές και θα διεξαχθεί σε δύο ΦΑΣΕΙΣ:

1. Σάββατο 23/1/2010: στις 11 το πρωί στο χώρο του παλαιού Σχολείου στη Θεοτοκοπούλου (δίπλα στην Εκκλησία) θα χωριστούν οι ομάδες των παιδιών κατά ηλικία και θα δοθούν οι οι ερωτήσεις του παιχνιδιού και τα υλικά για τις κατασκευές.

2. Κυριακή 24/1/2010: στις 11 το πρωί στον ίδιο χώρο θα δοθούν οι απαντήσεις και οι κατασκευές και θα βραβευθούν οι νικήτριες ομάδες.

Τέλος την Κυριακή 24/1/2010 στις 7 το απόγευμα θα δοθεί παιδική θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα των «μικρών» ΑΝΗΣΥΧΩΝ ΕΝ ΠΛΩ με τίτλο:

"Η Αρπαγή της πριγκίπισσας Αιώρας"

Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου-9ου ΕΠΑΛ (επαγγελματικά λύκεια) στο Κουκούλι (οδός Σεφέρη από την Πατρών Κλάους).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα παιδιά να δηλώσουν συμμετοχή!

Mariadne

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου